Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735000824

Liga 735000824 Información oficial sobre el partido 735000824 en Hattrick

02.06.2024 09:00:00

ZAGŁĘBIOWSKI PARK SPORTOWY Alineación oficial del equipo 'ZAGŁĘBIOWSKI PARK SPORTOWY' en el partido 1 - 3 DT Rastenburg Alineación oficial del equipo 'DT Rastenburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ZAGŁĘBIOWSKI PARK SPORTOWY Alineación oficial del equipo 'ZAGŁĘBIOWSKI PARK SPORTOWY' en el partido 1 - 4 DT Rastenburg Alineación oficial del equipo 'DT Rastenburg' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZAGŁĘBIOWSKI PARK SPORTOWY

Goles Goles

  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Şerban Budişteanu va anar directament als peus de Beni Avidan que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ZPS Sosnow va ser a punt de marcar al minut 68, quan el seu jugador Flávio Henrique Vale Real va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

DT Rastenburg

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Rastenburg va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Czesław Put va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Rastenburg va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Wacław Koziej, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Wacław Koziej va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 1 - 3 per a Rastenburg.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Joakim Rentenberger va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Rastenburg la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Mirosław Żołnierowski va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Emmanuel Gélineau, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Joakim Rentenberger va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mirosław Żołnierowski va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Otto Libor va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Czesław Put quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mirosław Żołnierowski, però la pilota va topar amb el travesser.