Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735000217

Liga 735000217 Información oficial sobre el partido 735000217 en Hattrick

09.06.2024 09:00:00

Nightfly Alineación oficial del equipo 'Nightfly' en el partido 3 - 2 Świdwińska Spójnia Alineación oficial del equipo 'Świdwińska Spójnia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nightfly Alineación oficial del equipo 'Nightfly' en el partido 3 - 3 Świdwińska Spójnia Alineación oficial del equipo 'Świdwińska Spójnia' en el partido
Tiene un resultado normal 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nightfly

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Jung-Hoon Kim s'emportà una gran ovació del públic local al minut 32, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Nightfly s'avançava al marcador al minut 54, després d'un rebot que va caçar en Mierko Batistuta per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Carl-Gösta Åkerbrant va donar a Nightfly un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Jan-Erik Mathiasson quasi dona a Nightfly l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jung-Hoon Kim va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Świdwińska Spójnia

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eugen Zavate que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Świdwińska.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 66 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Soma Lilik.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Kaskazini Mkapa es va comportar com un juvenil al minut 27 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Michał Ciślak va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Thibaut Durand va fer una jugada per la banda esquerra, però Charis Ftouxeleftherias va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paweł Kułak de Świdwińska va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.