Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734998143

Liga 734998143 Información oficial sobre el partido 734998143 en Hattrick

16.06.2024 09:00:00

MaLeWo CF Alineación oficial del equipo 'MaLeWo CF' en el partido 2 - 6 FC BALEYA Alineación oficial del equipo 'FC BALEYA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MaLeWo CF Alineación oficial del equipo 'MaLeWo CF' en el partido 2 - 1 FC BALEYA Alineación oficial del equipo 'FC BALEYA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaLeWo CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 30 (Gol por el centro): El MaLeWo no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Marcin Kołos es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Krystian Tabaka s'emportà una gran ovació del públic local al minut 42, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Cabirol va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Miguel Antonio Musa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Marcin Kołos va estar a punt de marcar al minut 78 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Marian Mazurkiewicz no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Cabirol de MaLeWo es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

FC BALEYA

Goles Goles

  • 105 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Ali Suvala va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ścibor Zbaraszewski va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. BALEYA posava el marcador 0 a 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, BALEYA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser 知明 (Tomoaki) 浜田 (Hamada).
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Baltasar Anjos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BALEYA eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 79, Baltasar Anjos va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 4.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Baltasar Anjos va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jean-Louis Duchêne sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Baltasar Anjos que, efectivament, va fer pujar el 2 - 6!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Petrică Papuc va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Zenon Figlus, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel-Ştefan Văitiş de BALEYA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Katon Patmawi.