Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734996066

Liga 734996066 Información oficial sobre el partido 734996066 en Hattrick

09.06.2024 09:00:00

KP Zacisze Alineación oficial del equipo 'KP Zacisze' en el partido 0 - 1 Sparta Tczew FC Alineación oficial del equipo 'Sparta Tczew FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KP Zacisze Alineación oficial del equipo 'KP Zacisze' en el partido 3 - 1 Sparta Tczew FC Alineación oficial del equipo 'Sparta Tczew FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KP Zacisze

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bernard Fołta va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Florian Pacak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Zacisze per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carles Jané, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Cornel-Dan Petrescu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zacisze.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lee Feldman va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bruno Baptista Marques de Zacisze amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sparta Tczew FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): En Bruno Berthonneau va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Kazimierz Kobus que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Karol Paździor ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kazimierz Kobus de Sparta va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Karol Drynkowski que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Karol Paździor després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roberto Moraldo va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Sparta va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kazimierz Kobus s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mecnur Ozansoy de Sparta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mecnur Ozansoy va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Sparta va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.