Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734975225

Liga 734975225 Información oficial sobre el partido 734975225 en Hattrick

01.06.2024 20:00:00

FC Pisa Hounds Alineación oficial del equipo 'FC Pisa Hounds' en el partido 2 - 3 Rekolan Dynamo Alineación oficial del equipo 'Rekolan Dynamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pisa Hounds Alineación oficial del equipo 'FC Pisa Hounds' en el partido 2 - 0 Rekolan Dynamo Alineación oficial del equipo 'Rekolan Dynamo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pisa Hounds

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Hounds va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Janne Vappula va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els seguidors del Hounds van tornar a saltar d'alegria al minut 59. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Petrus Savonlahti que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Niko Turtinen i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Hounds, però el xut de Sauli Otra-aho va sortir bastant desviat.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Guido Milchstrasse va fer al minut 65 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lorenzo Mastacchi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): César Simanca va estar a punt d'empatar per a Hounds quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Niko Turtinen va desviar la pilota a l'últim instant.

Rekolan Dynamo

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Reima Rasila.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Passats 44 minuts de partit, Rekolan es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Lauri Laamanen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Reima Rasila va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Reima Rasila va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.