Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734955865

Liga 734955865 Información oficial sobre el partido 734955865 en Hattrick

22.06.2024 20:00:00

Kuppis IF Alineación oficial del equipo 'Kuppis IF' en el partido 6 - 0 Nivalan Pyre Alineación oficial del equipo 'Nivalan Pyre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kuppis IF Alineación oficial del equipo 'Kuppis IF' en el partido 4 - 0 Nivalan Pyre Alineación oficial del equipo 'Nivalan Pyre' en el partido
Tiene suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuppis IF

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Tamás Berár al minut 10, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Kuppis i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Kuppis va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Justyn Scheuringer va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pasi Lauttamus es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Kuppis va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tamás Berár, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Pasi Lauttamus va incrementar l'avantatge de Kuppis amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Tamás Berár va augmentar l'avantatge de Kuppis a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Kuppis va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Ville Koskinen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Leo Corr! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Justyn Scheuringer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Tamás Berár de Kuppis gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Nivalan Pyre

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 58 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Otto Matala va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Otto Matala de Nivalan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.