Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734944645

Liga 734944645 Información oficial sobre el partido 734944645 en Hattrick

24.08.2024 20:00:00

mursuperhe Alineación oficial del equipo 'mursuperhe' en el partido 0 - 7 Club Eagles Alineación oficial del equipo 'Club Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
mursuperhe Alineación oficial del equipo 'mursuperhe' en el partido 0 - 9 Club Eagles Alineación oficial del equipo 'Club Eagles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mursuperhe

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antti Siili de mursuperhe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elias Reinisalo de mursuperhe es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Club Eagles

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Hilal Al-Absi va posar els visitants Eagles per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Jean-Stéphane Ogier de Eagles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 25, Eagles va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Romuald Bourrier.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al 49 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Eagles augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Villu Kosk es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Albert Klír, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hilal Al-Absi va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Rémi Marmion de Eagles va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 7 per als visitants al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Rémi Marmion va servir per deixar enrere el gegant Mica Lamminniemi al minut 6, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rémi Marmion es va quedar sol davant del porter, al minut 75. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.