Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734932559

Liga 734932559 Información oficial sobre el partido 734932559 en Hattrick

08.06.2024 20:00:00

Old Boys of Castro Alineación oficial del equipo 'Old Boys of Castro' en el partido 3 - 2 FC Kurre Alineación oficial del equipo 'FC Kurre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Old Boys of Castro Alineación oficial del equipo 'Old Boys of Castro' en el partido 3 - 2 FC Kurre Alineación oficial del equipo 'FC Kurre' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,9 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Boys of Castro

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 16, Viki Mäntypuro de Old boys empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Corria el minut 62 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jordão Lafayette, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Old boys va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bourtai Munkhbayar des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Old boys va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Viki Mäntypuro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Viki Mäntypuro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Henri Löyttyniemi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jyri-Pekka Juntunen de Old boys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Kurre

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Markus Pukki va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ville Nikitin, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Kurre va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Ville Nikitin va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Samu Kaakkurivaara va rebre molts aplaudiments. Al minut 26 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Markus Pukki ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.