Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734931364

Liga 734931364 Información oficial sobre el partido 734931364 en Hattrick

10.08.2024 20:00:00

FC Internazionalè Alineación oficial del equipo 'FC Internazionalè' en el partido 1 - 2 FC presidentti Alineación oficial del equipo 'FC presidentti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Internazionalè Alineación oficial del equipo 'FC Internazionalè' en el partido 2 - 1 FC presidentti Alineación oficial del equipo 'FC presidentti' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,1 % 19,9 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Internazionalè

Goles Goles

  • 100 Minuto 13 (Gol de falta): Al minut 13, Matti Narsakka va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Sami Herrala arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Passaven 7 minuts quan Teo Aarnipuro des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Imre Andorka haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Inter al minut 26.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Severi Kuhna va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 50 minuts, en Jalo Tötterman no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Timo Veijalainen va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sami Herrala.

FC presidentti

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): presidentti va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 3, quan Matias Capol, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Imre Andorka va descol·locar totalment la defensa contrària i Piotr Żywioł no va perdonar i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): François Lourme quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Samuel Pando, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): presidentti quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan François Lourme va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gabriel Tomsen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jan Vystrčil al minut 51, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.