Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734912620

Liga 734912620 Información oficial sobre el partido 734912620 en Hattrick

01.06.2024 19:00:00

Red Boys Forever Alineación oficial del equipo 'Red Boys Forever' en el partido 4 - 0 Communist Friends Alineación oficial del equipo 'Communist Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Red Boys Forever Alineación oficial del equipo 'Red Boys Forever' en el partido 3 - 0 Communist Friends Alineación oficial del equipo 'Communist Friends' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Boys Forever

Goles Goles

  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Moritz Irniger encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Jerzy Biernaciak només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Patrick Krog va incrementar l'avantatge de Forever amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ralph Dietesheim va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Moritz Irniger va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 89, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Forever, mentre ja celebrava el 4 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Forever va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jerzy Biernaciak en un 1 contra 1 amb el porter Dylan Lujano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jerzy Biernaciak va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Patrick Krog va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrick Krog de Forever amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Communist Friends

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Asdrúbal Borjas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Leandro Balboa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Adelin Lachaume haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Communist al minut 82.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Asdrúbal Borjas de Communist la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.