Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734907313

Liga 734907313 Información oficial sobre el partido 734907313 en Hattrick

29.06.2024 19:00:00

F.C Mathis Alineación oficial del equipo 'F.C Mathis' en el partido 0 - 4 Balázs József Könyvtár (8 p.) Alineación oficial del equipo 'Balázs József Könyvtár (8 p.)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Mathis Alineación oficial del equipo 'F.C Mathis' en el partido 1 - 0 Balázs József Könyvtár (8 p.) Alineación oficial del equipo 'Balázs József Könyvtár (8 p.)' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Mathis

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Patryk Kurzyk gairebé marca per a Mathis al minut 68 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Balázs József Könyvtár (8 p.)

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del BJVK (8 p) va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Christoph Michael Wayrethmayer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Matteo Manferlotti va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a BJVK (8 p).
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Mihály Fábri de BJVK (8 p) va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Miklós Kis va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a BJVK (8 p).

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El BJVK (8 p) va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Matteo Manferlotti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Henrik Oborzil va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BJVK (8 p) que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el BJVK (8 p) va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Christoph Michael Wayrethmayer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BJVK (8 p) van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miklós Kis va sortir desviat a la dreta de la porteria.