Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734885802

Liga 734885802 Información oficial sobre el partido 734885802 en Hattrick

08.06.2024 19:00:00

Iron Kittens II Alineación oficial del equipo 'Iron Kittens II' en el partido 2 - 1 Berlengas_Arquipélago Alineación oficial del equipo 'Berlengas_Arquipélago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Iron Kittens II Alineación oficial del equipo 'Iron Kittens II' en el partido 3 - 1 Berlengas_Arquipélago Alineación oficial del equipo 'Berlengas_Arquipélago' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iron Kittens II

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors del Kittens amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 63, deixant Mario Correzzola en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pietro Ruella, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kittens se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Mario Correzzola va estar a punt de marcar al minut 19 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el Kittens va posar setge sobre la defensa central visitant però en Matteo Soldino no va estar gens encertat.

Berlengas_Arquipélago

Goles Goles

  • 107 Minuto 7 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Berlengas_Arquipéla Jaber Al-Naili va anotar el 0 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Jaber Al-Naili de Berlengas_Arquipéla va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 9 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Silvio Tranchida va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jaber Al-Naili, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Berlengas_Arquipéla va ser a punt de marcar al minut 53, quan el seu jugador Xavier Seara va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 竜二 (Ryuji) 安里 (Asato) de Berlengas_Arquipéla es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, 竜二 (Ryuji) 安里 (Asato) de Berlengas_Arquipéla es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 35.