Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734827787

Liga 734827787 Información oficial sobre el partido 734827787 en Hattrick

08.06.2024 18:55:00

RMSS BP Alineación oficial del equipo 'RMSS BP' en el partido 0 - 3 SLB MIRANDA B Alineación oficial del equipo 'SLB MIRANDA B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RMSS BP Alineación oficial del equipo 'RMSS BP' en el partido 2 - 2 SLB MIRANDA B Alineación oficial del equipo 'SLB MIRANDA B' en el partido
Tiene mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,5 % 37,4 % 31,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RMSS BP

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Danis Karymov va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Bruno Leitão, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Severin Wiprächtiger va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Gianfrancesco Mascitelli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 214 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Bruno Leitão va errar un penal al minut 51 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 204 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Bruno Leitão es va posar les mans a la cara després que al minut 79 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

SLB MIRANDA B

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): MIRANDA agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bento João Nunes amb mestria.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Huibert Hoopman va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de MIRANDA i marcant el 0 - 2.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mário Silva Guerra de MIRANDA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Bento João Nunes de MIRANDA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sidónio Caxaria va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hugo Duarte Martinelli de MIRANDA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mário Silva Guerra de MIRANDA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.