Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734817320

Liga 734817320 Información oficial sobre el partido 734817320 en Hattrick

15.06.2024 18:55:00

POSK Crikvenica Alineación oficial del equipo 'POSK Crikvenica' en el partido 3 - 2 Dar'a FC Alineación oficial del equipo 'Dar'a FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
POSK Crikvenica Alineación oficial del equipo 'POSK Crikvenica' en el partido 1 - 3 Dar'a FC Alineación oficial del equipo 'Dar'a FC' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

POSK Crikvenica

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Crikvenica, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Ivano Bašica per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Ivano Bašica va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Crikvenica.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passats 82 minuts, Lovre Lovre, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Crikvenica es posava per davant!

Dar'a FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 en Mahmoud Habbouche va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, Mahmoud Habbouche va pentinar un córner cap al segon pal que Uns Khashfa va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Abboud Ajanji va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 5. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Ahmad Al Tamer al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Dara va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marin Biondić va desviar el xut final de Abboud Ajanji després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Njteh El Sharif va estar a punt de posar per davant a Dara amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marin Biondić va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, un refús desafortunat de Marin Biondić, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mahmoud Habbouche no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Mahmoud Habbouche de Dara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fareed Al Rifayi de Dara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uns Khashfa.