Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734810488

Liga 734810488 Información oficial sobre el partido 734810488 en Hattrick

15.06.2024 18:55:00

Sai Kung Dragons Alineación oficial del equipo 'Sai Kung Dragons' en el partido 2 - 3 South Florida National Team Alineación oficial del equipo 'South Florida National Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sai Kung Dragons Alineación oficial del equipo 'Sai Kung Dragons' en el partido 3 - 5 South Florida National Team Alineación oficial del equipo 'South Florida National Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,4 % 72,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sai Kung Dragons

Goles Goles

  • 103 Minuto 54 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Dragons per la dreta va donar com a resultat un gol de 郭 (Kwok) 光生 (Guangsheng) al minut 54 que reduïa la distància a 1 - 3.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en 潘 (Pun) 天凱 (Tiankai) trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Dragons va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 龐 (Pang) 智磊 (Zhilei) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, 龐 (Pang) 智磊 (Zhilei) va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, 郭 (Kwok) 光生 (Guangsheng) va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

South Florida National Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a National prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gunnar Rainey.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Lázaro Encina va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a National.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Christian Page va augmentar l'avantatge de National a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip National Christian Page quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dionte Givens l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.