Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734806343

Liga 734806343 Información oficial sobre el partido 734806343 en Hattrick

15.06.2024 18:55:00

Turba Tartumaa Alineación oficial del equipo 'Turba Tartumaa' en el partido 2 - 2 UD Copan Alineación oficial del equipo 'UD Copan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Turba Tartumaa Alineación oficial del equipo 'Turba Tartumaa' en el partido 4 - 1 UD Copan Alineación oficial del equipo 'UD Copan' en el partido
Tiene mala suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turba Tartumaa

Goles Goles

  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Després de 85 minuts de partit, Freddi Küttmann igualava per Tartumaa en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Helari Mägi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tartumaa, un peu providencial d'en Juho Rantanen va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Tartumaa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Käsper Mänd en un 1 contra 1 amb el porter Jefferson Calzadilla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Käsper Mänd! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Freddi Küttmann va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Jefferson Calzadilla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Tartumaa Mikk Võsu quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Mikk Võsu, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Käsper Mänd de Tartumaa es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

UD Copan

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador de Copan Pedro Kruger va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 28 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Michel Jaén que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Horacio Mata quasi marca en una jugada assajada de córner que Michel Jaén havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Marcos Gómez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ailar Mets, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Pedro Kruger al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horacio Mata de Copan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Alberto Mezquita de Copan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.