Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734788460

Liga 734788460 Información oficial sobre el partido 734788460 en Hattrick

24.08.2024 18:50:00

FC Karachi Alineación oficial del equipo 'FC Karachi' en el partido 3 - 2 Captain Jack Sparrow Alineación oficial del equipo 'Captain Jack Sparrow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Karachi Alineación oficial del equipo 'FC Karachi' en el partido 2 - 1 Captain Jack Sparrow Alineación oficial del equipo 'Captain Jack Sparrow' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Karachi

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Karachi contenien la respiració mentre en Qavi Bhutto s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 120 Minuto 68 (Gol de falta): Hussein Danish va donar a Karachi un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Corria el minut 90 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Huzaifa Gardezi, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Al minut 21, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Qavi Bhutto va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Hussein Danish, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Karachi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Hussein Danish va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Qudoos Mubashir de Karachi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Captain Jack Sparrow

Goles Goles

  • 190 Minuto 12 (Gol de falta): En Tarcizio Bueno Jr. va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Captain van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 77, quan Tarcizio Bueno Jr. va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Américo Ricardo Spechit per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 12, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Captain va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kashif Hammad va desviar el xut final de Américo Ricardo Spechit després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Captain va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tarcizio Bueno Jr. es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Adriano Sarcinelli de Captain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vânder Bloisi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Tarcizio Bueno Jr. de Captain va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Vânder Bloisi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Tadeu Roberto Lacrosse de Captain va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.