Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734786406

Liga 734786406 Información oficial sobre el partido 734786406 en Hattrick

15.06.2024 18:50:00

Real Latina F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Latina F.C.' en el partido 1 - 1 Deportivo Veraguas Alineación oficial del equipo 'Deportivo Veraguas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Latina F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Latina F.C.' en el partido 3 - 1 Deportivo Veraguas Alineación oficial del equipo 'Deportivo Veraguas' en el partido
Tiene mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Latina F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Latina, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Eraldo Regina per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Esteban Hunck haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Latina al minut 11.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ciro Brugnaro va rematar alt.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de César La Grecca al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Corrado Massarenti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giulio La Cava de Latina es va guanyar la targeta groga merescudament.

Deportivo Veraguas

Goles Goles

  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 48. L'anotador per Deportivo va ser Roger Artigas, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Latina. La jugada d'estratègia del Deportivo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Danilo Correa va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alejandro José Calvo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.