Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734784615

Liga 734784615 Información oficial sobre el partido 734784615 en Hattrick

15.06.2024 18:50:00

Huancavelica Shalala Alineación oficial del equipo 'Huancavelica Shalala' en el partido 4 - 0 Wisła Rożnowice Alineación oficial del equipo 'Wisła Rożnowice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huancavelica Shalala Alineación oficial del equipo 'Huancavelica Shalala' en el partido 2 - 1 Wisła Rożnowice Alineación oficial del equipo 'Wisła Rożnowice' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,8 % 20,1 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huancavelica Shalala

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Huancavelica van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mifflin Quintanilla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Huancavelica va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cipriano Mogrovejo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Huancavelica i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 33 minuts de joc. Mentre en Rufino Bazalar el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Francisco Javier Paitamala la va rematar Mifflin Quintanilla amb una magnífica volea que va fer pujar per a Huancavelica el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Richard Landauro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Stanisław Kulawczyk al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mifflin Quintanilla va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Wisła Rożnowice

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 22, en un 1 contra 1 amb el porter, però Bruno Llontop va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Antoni Wojtasik des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Rożnowice va estar a punt d'empatar al 23 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Baltazar Meller que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 40 en Antoni Wojtasik va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Bruno Llontop va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Bruno Llontop va fer una estirada espectacular al minut 50, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Oskar Zielnik.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Sławomir Znojek ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Rożnowice van seguir progressant per la banda dreta. Antoni Wojtasik va tenir la seva oportunitat al minut 60, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Parko Sotomarino no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ludwik Teski estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oskar Zielnik de Rożnowice es va guanyar la targeta groga merescudament.