Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734775534

Liga 734775534 Información oficial sobre el partido 734775534 en Hattrick

01.06.2024 18:50:00

S.A.S. Cascina Vittoria Alineación oficial del equipo 'S.A.S. Cascina Vittoria' en el partido 2 - 1 Svaboda Brest Alineación oficial del equipo 'Svaboda Brest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.A.S. Cascina Vittoria Alineación oficial del equipo 'S.A.S. Cascina Vittoria' en el partido 2 - 0 Svaboda Brest Alineación oficial del equipo 'Svaboda Brest' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.A.S. Cascina Vittoria

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marco Riccioni ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vittoria es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Marco Riccioni va incrementar l'avantatge de Vittoria amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Davide Mineri de Vittoria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Norberto Foffa de Vittoria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Svaboda Brest

Goles Goles

  • 150 Minuto 82 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Evgeniy Linkov va reduir les distàncies per al Svaboda amb un bon llançament de falta al minut 82. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Jakub Michura, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jakub Michura.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikalaj Charavik de Svaboda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.