Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734770102

Liga 734770102 Información oficial sobre el partido 734770102 en Hattrick

01.06.2024 18:50:00

Sliema Rovers Alineación oficial del equipo 'Sliema Rovers' en el partido 1 - 1 Kweneng Lions Alineación oficial del equipo 'Kweneng Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sliema Rovers Alineación oficial del equipo 'Sliema Rovers' en el partido 2 - 1 Kweneng Lions Alineación oficial del equipo 'Kweneng Lions' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sliema Rovers

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 6, indicava inequívocament que en Norman Fitzpatrick va saber trobar la xarxa rival. Sliema desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sliema va estar a punt d'arribar en un córner. En Gabriel Cini va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, Norman Fitzpatrick gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sliema van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aidan Sammut va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Kweneng Lions

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 38. L'anotador per Kweneng va ser Kabelo Seloko, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Kabelo Seloko va encarar al porter al 11, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.