Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cipoteam2 (435134) - Liebe brot der bauer (798700) » 73476052: T17/J11/VIII

Liga 73476052 Información oficial sobre el partido 73476052 en Hattrick

08.07.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / VIII.556 (54357)

FITA F.C. Alineación oficial del equipo 'FITA F.C.' en el partido 0 - 1 Liebe brot der bauer Alineación oficial del equipo 'Liebe brot der bauer' en el partido
0 - 1 Jorge Simó (27')
FITA F.C. Alineación oficial del equipo 'FITA F.C.' en el partido 0 - 1 Liebe brot der bauer Alineación oficial del equipo 'Liebe brot der bauer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FITA F.C. Alineación oficial del equipo 'FITA F.C.' en el partido 0 - 1 Liebe brot der bauer Alineación oficial del equipo 'Liebe brot der bauer' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FITA F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FITA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcus Hoeller, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): David Sims va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FITA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, David Sims de FITA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): El van Meerveld, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Liebe brot der bauer

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, Liebe es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jorge Simó es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Luis Manuel Irazola va estar a punt de posar per davant a Liebe amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Avram Sandu va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Józef Peksa va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 24. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 284 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Liebe, Józef Peksa va fallar un penal al minut 30, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Avram Sandu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jorge Simó, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Simone Melchiorre, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Liebe va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): César Corredor de Liebe va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.