Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734756436

Liga 734756436 Información oficial sobre el partido 734756436 en Hattrick

01.06.2024 18:50:00

PopteamC Alineación oficial del equipo 'PopteamC' en el partido 0 - 0 S.F. Llobregat Alineación oficial del equipo 'S.F. Llobregat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PopteamC Alineación oficial del equipo 'PopteamC' en el partido 2 - 0 S.F. Llobregat Alineación oficial del equipo 'S.F. Llobregat' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PopteamC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Victor Sousa de PopteamC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benito de Sá Rocha de PopteamC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Filgueiras Almeida de PopteamC es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

S.F. Llobregat

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SF Llob. Markel Igiñiz quasi marca al minut 17 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Tofiq Rzayev l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Tofiq Rzayev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Albasini quasi marca en una jugada assajada de córner que Tofiq Rzayev havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SF Llob., l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Santiago Ulla va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el SF Llob. sortien al contraatac. La falta llançada per Marcos Muñiz va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SF Llob. van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergio Mancebo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karim Hajaja.