Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734756045

Liga 734756045 Información oficial sobre el partido 734756045 en Hattrick

01.06.2024 18:50:00

Hämeen Hiihtäjät Alineación oficial del equipo 'Hämeen Hiihtäjät' en el partido 3 - 3 Säfsjö BK Alineación oficial del equipo 'Säfsjö BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Hämeen Hiihtäjät Alineación oficial del equipo 'Hämeen Hiihtäjät' en el partido 7 - 0 Säfsjö BK Alineación oficial del equipo 'Säfsjö BK' en el partido
Es un cenizo 7.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hämeen Hiihtäjät

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Säfsjö. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kari Belov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hiihtäjät es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 23.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jakub Błasik de Hiihtäjät va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Passat el minut 74 de joc, Jakub Błasik facilitava les coses al Hiihtäjät amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kari Belov va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Kari Belov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hiihtäjät.

Säfsjö BK

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): En Alexander Killdahl va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 8. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): Säfsjö va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Alexander Killdahl va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Säfsjö agafava avantatge al minut 52 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Magnus Jespersson amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Payan Arşad ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.