Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734747599

Liga 734747599 Información oficial sobre el partido 734747599 en Hattrick

15.06.2024 18:50:00

Toronto Oilers Alineación oficial del equipo 'Toronto Oilers' en el partido 0 - 3 Dayr az Zawr United Alineación oficial del equipo 'Dayr az Zawr United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toronto Oilers Alineación oficial del equipo 'Toronto Oilers' en el partido 1 - 1 Dayr az Zawr United Alineación oficial del equipo 'Dayr az Zawr United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toronto Oilers

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Joey Sheppard no oblidarà el que li va passar durant el minut 20. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Joey Sheppard va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Toronto que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jimmy Smitheringale de Toronto es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

Dayr az Zawr United

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 8 minuts de joc, Fahd Saleh Megerian, corrent com un esperitat, superà primer Cole Tipton per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Tarek Al-houlamy va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de United, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Iyad Yasmineh va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Malek Othman hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Abdul Shoshra havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Othman Ash'oush es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Malek Othman de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.