Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734740427

Liga 734740427 Información oficial sobre el partido 734740427 en Hattrick

08.06.2024 18:45:00

Semănătoarea Starchiojd Alineación oficial del equipo 'Semănătoarea Starchiojd' en el partido 1 - 5 Central Waterbucks Alineación oficial del equipo 'Central Waterbucks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Semănătoarea Starchiojd Alineación oficial del equipo 'Semănătoarea Starchiojd' en el partido 2 - 1 Central Waterbucks Alineación oficial del equipo 'Central Waterbucks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,0 % 3,3 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Semănătoarea Starchiojd

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Semănătoarea una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Bogdan Ocroteală, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Adrian Bumbu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Semănătoarea va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gabriel Nedeianu la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Central Waterbucks

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Lesego Kealeboga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 174 Minuto 59 (Gol de penalti): En Baratiwa Moilwa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 59. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Passaven 62 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Baratiwa Moilwa va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Mokgweetsi Nswazwi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 69 pels visitants. En Baratiwa Moilwa va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pako Shai. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 289 Minuto 63 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Lesego Kealeboga va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Bogdan Ocroteală el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mabuse Moeng.