Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734734043

Liga 734734043 Información oficial sobre el partido 734734043 en Hattrick

15.06.2024 18:45:00

Al Wakrah Stars Alineación oficial del equipo 'Al Wakrah Stars' en el partido 1 - 1 Žuvėdra Šiauliai Alineación oficial del equipo 'Žuvėdra Šiauliai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al Wakrah Stars Alineación oficial del equipo 'Al Wakrah Stars' en el partido 2 - 1 Žuvėdra Šiauliai Alineación oficial del equipo 'Žuvėdra Šiauliai' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Wakrah Stars

Goles Goles

  • 114 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Khamis Al-Nasser no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Wakrah enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Hamid Sari va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Hamid Sari de Wakrah va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 59, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hasan Bin Jabor Al-Muftah va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Naser Bin Nasser Al-Suwaidi.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Faleh Khattab de Wakrah es va guanyar la targeta groga merescudament.

Žuvėdra Šiauliai

Goles Goles

  • 137 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 6 en Vladimir Statkevich va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Kostantinas Zavadzkis podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): Vilhelmas Levenauskis va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.