Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734724744

Liga 734724744 Información oficial sobre el partido 734724744 en Hattrick

08.06.2024 18:45:00

Fo's Flyers Alineación oficial del equipo 'Fo's Flyers' en el partido 0 - 5 Light Wariors Alineación oficial del equipo 'Light Wariors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Fo's Flyers Alineación oficial del equipo 'Fo's Flyers' en el partido 0 - 6 Light Wariors Alineación oficial del equipo 'Light Wariors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fo's Flyers

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Craig Phillips va ridiculitzar a en Mirosław Ruta amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Craig Phillips va servir per deixar enrere el gegant Mirosław Ruta al minut 50, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Light Wariors

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Simão Maria Lucas va posar els visitants Wariors per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Ismael Preguiça va aprofitar un error defensiu al minut 17, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Wariors.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Ghorbangaldi Amanat va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Wariors. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Michał Kotyla xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gianluigi Sanne, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Simão Maria Lucas al minut 51, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mirosław Ruta després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Daley Rickards va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Serhii Fateev, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Wariors va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnaldo Marreco de Wariors va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.