Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734719595

Liga 734719595 Información oficial sobre el partido 734719595 en Hattrick

15.06.2024 18:45:00

Becks Street Boys Weser/Tollense II Alineación oficial del equipo 'Becks Street Boys Weser/Tollense II' en el partido 2 - 1 Uniao Tete Alineación oficial del equipo 'Uniao Tete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Becks Street Boys Weser/Tollense II Alineación oficial del equipo 'Becks Street Boys Weser/Tollense II' en el partido 5 - 0 Uniao Tete Alineación oficial del equipo 'Uniao Tete' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Becks Street Boys Weser/Tollense II

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Peter Salcher ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Weser/Tollense es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del Weser/Tollense va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jan-Nikolaus Zylla, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Balázs Flender va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Clément Menye va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Djamel Ammour, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Jan-Nikolaus Zylla de Weser/Tollense gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Balázs Flender per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alcino Abreu Lopes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Seza Toplu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Uniao Tete

Goles Goles

  • 150 Minuto 60 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Uniao sembla que dona bons resultats perquè al minut 60, Martinho Lopes Loureiro va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Uniao va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Armando Luís Ferreira Oliveira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.