Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734713334

Liga 734713334 Información oficial sobre el partido 734713334 en Hattrick

29.06.2024 18:45:00

Metalurg Maladechna Alineación oficial del equipo 'Metalurg Maladechna' en el partido 1 - 0 Ctrl Alt de Ligt Alineación oficial del equipo 'Ctrl Alt de Ligt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Metalurg Maladechna Alineación oficial del equipo 'Metalurg Maladechna' en el partido 2 - 0 Ctrl Alt de Ligt Alineación oficial del equipo 'Ctrl Alt de Ligt' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalurg Maladechna

Goles Goles

  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): Una falta al minut 81 va provocar un lliure directe. Dzmitry Saskavets el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Maladechna per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Ihar Maistruk va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Maladechna va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Maksim Kanasevich en un 1 contra 1 amb el porter Mahmoud Nasehi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Maksim Kanasevich, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Andrej Lepik una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Mahmoud Nasehi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maksim Kanasevich de Maladechna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ctrl Alt de Ligt

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Ctrl van sortir al contraatac al minut 44, però Rouein Eslampour va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Barzin Tikdari de Ctrl va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Barzin Tikdari de Ctrl per doble groga al minut 42.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reza Izadi de Ctrl la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.