Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734711919

Liga 734711919 Información oficial sobre el partido 734711919 en Hattrick

01.06.2024 18:45:00

FC Finnish Lions Alineación oficial del equipo 'FC Finnish Lions' en el partido 4 - 3 Amambay CF Alineación oficial del equipo 'Amambay CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Finnish Lions Alineación oficial del equipo 'FC Finnish Lions' en el partido 2 - 1 Amambay CF Alineación oficial del equipo 'Amambay CF' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,9 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Finnish Lions

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Finnish prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Miraj Akhade va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 en Roy Warner va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Desmond Soanes podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): Chris Ramsden va aconseguir l'empat per a Finnish mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 3 - 3.
  • 120 Minuto 86 (Gol de falta): El 4 - 3 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Chris Ramsden al minut 86, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Finnish i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El Finnish ho intentava per la dreta per mitjà de Roy Warner, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Desmond Soanes de Finnish va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roy Warner de Finnish la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Amambay CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, Mauricio Mercado va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Amambay en aconseguir el 2 - 1.
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 54 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Marcelo Martinetti.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marcelo Martinetti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genaro Domínguez Dibb quasi aconsegueix empatar per Amambay al minut 14, però Jack Richards va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan José From quasi marca en una jugada assajada de córner que Sebastián Paniagua havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Genaro Domínguez Dibb va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Juan José From va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Apodaca de Amambay amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87 de partit, Alejandro Apodaca de Amambay va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.