Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734691492

Liga 734691492 Información oficial sobre el partido 734691492 en Hattrick

22.06.2024 18:45:00

Markazi FC Alineación oficial del equipo 'Markazi FC' en el partido 2 - 4 Angies Erben Alineación oficial del equipo 'Angies Erben' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Markazi FC Alineación oficial del equipo 'Markazi FC' en el partido 2 - 3 Angies Erben Alineación oficial del equipo 'Angies Erben' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,4 % 52,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Markazi FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Shahdad Shakibaei facilitava les coses al Markazi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Mehdi Baba Salari va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Amir Atabak Haji Rezaei de Markazi va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mehdi Baba Salari que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Mehdi Baba Salari quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Markazi va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Maximilian Grundler no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Saber Abbasi.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Parham Behraan de Markazi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Angies Erben

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Angies es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Norbert Unger es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Anatoliy Radevich de Angies va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a Angies l'avantatge per 1 - 3. Thor Deisenrieder-Balk en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el Angies va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Thor Deisenrieder-Balk, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Norbert Unger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Angies va quedar sense poder incrementar el seu marcador.