Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734686120

Liga 734686120 Información oficial sobre el partido 734686120 en Hattrick

06.07.2024 18:45:00

FK Jihomoravský kraj Alineación oficial del equipo 'FK Jihomoravský kraj' en el partido 1 - 2 Criaturas F.C. Alineación oficial del equipo 'Criaturas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Jihomoravský kraj Alineación oficial del equipo 'FK Jihomoravský kraj' en el partido 0 - 2 Criaturas F.C. Alineación oficial del equipo 'Criaturas F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Jihomoravský kraj

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Jihomoravský van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 9, però el xut de Václav Dokoupil des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lumír Vavrys de Jihomoravský amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Criaturas F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de Criaturas Reinaldo da Cruz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Matthias Ziegelwanger de Criaturas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 125 Minuto 85 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Krasimir Kamenski va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Criaturas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Matthias Ziegelwanger, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Krasimir Kamenski va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Krasimir Kamenski va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Reinaldo da Cruz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.