Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734685383

Liga 734685383 Información oficial sobre el partido 734685383 en Hattrick

15.06.2024 18:45:00

Saint Mary Rangers FC Alineación oficial del equipo 'Saint Mary Rangers FC' en el partido 1 - 1 Jenin United Alineación oficial del equipo 'Jenin United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Saint Mary Rangers FC Alineación oficial del equipo 'Saint Mary Rangers FC' en el partido 2 - 1 Jenin United Alineación oficial del equipo 'Jenin United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,4 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saint Mary Rangers FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Linval Costa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rangers empatava el partit, 1 a 1, al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Rangers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eric Maloney en un 1 contra 1 amb el porter Hana Mahmood Abeedat, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Reggie Bennett va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 58 (Ocasión de falta): Eric Maloney va llançar una falta directa al minut 58 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Clarke Walcott va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Clyde Honeygan, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Justin Vaughan va estar a punt de marcar al minut 81 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 87 per blocar una centrada d'en Reggie Bennett va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rangers.

Jenin United

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 16, en Mohamad Madani la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Wassim Said que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Faisal Rabadi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Amjad Makdasy, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Fahd Saleh Odeh de United va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.