Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734683184

Liga 734683184 Información oficial sobre el partido 734683184 en Hattrick

31.08.2024 18:30:00

Picachos CB Alineación oficial del equipo 'Picachos CB' en el partido 6 - 1 Rudis Truppe Alineación oficial del equipo 'Rudis Truppe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Picachos CB Alineación oficial del equipo 'Picachos CB' en el partido 9 - 1 Rudis Truppe Alineación oficial del equipo 'Rudis Truppe' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picachos CB

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Picachos va ser Héctor Cantero.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Uriona es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Joaquín Gueba va augmentar la diferència de Picachos a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Picachos va aconseguir el 4 - 0 quan José Uriona va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Joaquín Gueba va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 73 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 0.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Picachos al minut 90, que va llançar ajustat al pal en Joaquín Gueba. 6 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Xuban Elexalde va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Picachos.
  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Yidthir Rahal va ridiculitzar a en Matthias Hendrich amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Rudis Truppe

Goles Goles

  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El 5 - 1 el va apuntar al seu compte particular Risto Ojasalu de Truppe després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Samuel Zambranos va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Truppe Doroteu Arines quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pablo Boixo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.