Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734679548

Liga 734679548 Información oficial sobre el partido 734679548 en Hattrick

01.06.2024 18:30:00

TuS Zülpich Alineación oficial del equipo 'TuS Zülpich' en el partido 3 - 1 FC ERIT Alineación oficial del equipo 'FC ERIT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TuS Zülpich Alineación oficial del equipo 'TuS Zülpich' en el partido 0 - 1 FC ERIT Alineación oficial del equipo 'FC ERIT' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TuS Zülpich

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Fabrizio Bindi va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Zülpich.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Isidoro Ragona va marcar al minut 53 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Decebal Onaci de Zülpich va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wolfgang Eisenhart de Zülpich va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC ERIT

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): En Cock Nell va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 21. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Nolwin van den Hout es va complicar la vida al minut 32 intentant esquivar Fabrizio Bindi en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Zülpich, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Michaël Legrix, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bachar Bendahmani no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Cock Nell va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El ERIT creava perill des de la dreta al minut 39, però en Michaël Legrix, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pedro van Kooten desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pedro van Kooten va intentar anar-se'n per velocitat al minut 61 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.