Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734676310

Liga 734676310 Información oficial sobre el partido 734676310 en Hattrick

15.06.2024 18:30:00

Europower CF Alineación oficial del equipo 'Europower CF' en el partido 3 - 4 Blue Far Alineación oficial del equipo 'Blue Far' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Europower CF Alineación oficial del equipo 'Europower CF' en el partido 2 - 3 Blue Far Alineación oficial del equipo 'Blue Far' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,1 % 61,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Europower CF

Goles Goles

  • 135 Minuto 24 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Nicolae Râmniceanu va demostrar la seva experiència quan al minut 24 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Nicolae Râmniceanu de Europower va aconseguir igualar el partit al minut 39, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Aiolos Mezonetas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Europower.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Europower sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco Barrena Delgado, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolae Râmniceanu de Europower va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Blue Far

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Blue van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 25, quan Patrick Servadei va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Patrizio Mantione es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 en Stijn Guissard va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 170 Minuto 90 (Gol de falta): Al minut 90 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Patrizio Mantione va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 53 (Ocasión de falta): Patrizio Mantione va xutar magistralment una falta al minut 53 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Blue que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rutgerus Westers, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Stijn Guissard va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.