Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734676089

Liga 734676089 Información oficial sobre el partido 734676089 en Hattrick

22.06.2024 18:30:00

No Parla Tanto Alineación oficial del equipo 'No Parla Tanto' en el partido 3 - 2 Darwood Alineación oficial del equipo 'Darwood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
No Parla Tanto Alineación oficial del equipo 'No Parla Tanto' en el partido 1 - 1 Darwood Alineación oficial del equipo 'Darwood' en el partido
Tiene suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,8 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No Parla Tanto

Goles Goles

  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): N.P.T. va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Pedro Amado la va transformar en el 1 - 0.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): N.P.T. va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 64 Luis Báez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Amado va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): N.P.T. van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Florindo Giusberti des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): N.P.T. van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però Gisbert Dijns no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Al minut 4 en Pierluigi Mastrorillo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Darwood

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 58 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Gioacchino Casile de Darwood marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 75 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Umberto Rabbia.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Fathi Al-Arami quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Darwood al minut 30, però el xut de Sverre Fjeldheim va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Per Widerbom que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Umberto Rabbia va marcar al minut 52 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 90, en un 1 contra 1 amb el porter, però Marcello Groffen va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Carl Neuhauser des de l'esquerra.