Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734674183

Liga 734674183 Información oficial sobre el partido 734674183 en Hattrick

15.06.2024 18:30:00

The erratics f.c. Alineación oficial del equipo 'The erratics f.c.' en el partido 1 - 3 Oddymiacze Rozpary Alineación oficial del equipo 'Oddymiacze Rozpary' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The erratics f.c. Alineación oficial del equipo 'The erratics f.c.' en el partido 3 - 1 Oddymiacze Rozpary Alineación oficial del equipo 'Oddymiacze Rozpary' en el partido
Tiene mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The erratics f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alberto Estébanez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, erratics es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fevzi Aysu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Loukianos Vrakozonis va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zjef Janssens va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Mario Cassitto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wilguens Docteni de erratics amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Niels Thorup de erratics la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Oddymiacze Rozpary

Goles Goles

  • 160 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71 del partit, Pafnucy Jodłowski va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 75, quan Esteban Ortiz va posar els visitants Oddymiacze per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Esteban Ortiz va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Oddymiacze.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Oddymiacze va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Tiberio Olivieri va quedar-se sol davant el porter Bora Sultan, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Alfred Sanigórski sol davant la porteria al minut 22, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 58, en un 1 contra 1 amb el porter, però Bora Sultan va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Efrén Páez des de l'esquerra.