Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734668631

Liga 734668631 Información oficial sobre el partido 734668631 en Hattrick

01.06.2024 18:30:00

Donja Batina Alineación oficial del equipo 'Donja Batina' en el partido 5 - 2 Eretum Monterotondo Alineación oficial del equipo 'Eretum Monterotondo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Donja Batina Alineación oficial del equipo 'Donja Batina' en el partido 6 - 1 Eretum Monterotondo Alineación oficial del equipo 'Eretum Monterotondo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Donja Batina

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Rudi Antolić, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Batina es posava per davant!
  • 133 Minuto 7 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Batina va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rafael Medved des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Batina pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yoël Vivet va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Rafael Medved de Batina va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Martial Godinho va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rafael Medved va enviar un xut des de 40 metres al minut 59, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Eretum Monterotondo

Goles Goles

  • 153 Minuto 22 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Stefano Giovanbattista va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Monterotondo va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 22.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Monterotondo van aconseguir el 5 - 2 que retallava diferències al minut 89 quan Alex-Ionuţ Frângu sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ville Raunila va fer al minut 58 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Taras Kvirtia, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.