Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734651776

Liga 734651776 Información oficial sobre el partido 734651776 en Hattrick

08.06.2024 18:30:00

SC Mikaido Alineación oficial del equipo 'SC Mikaido' en el partido 4 - 5 Oli FK Alineación oficial del equipo 'Oli FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SC Mikaido Alineación oficial del equipo 'SC Mikaido' en el partido 2 - 0 Oli FK Alineación oficial del equipo 'Oli FK' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Mikaido

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dzidas Lošakevičius ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mikaido es posava per davant 1 a 0.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Giacomo Kostner, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Mikaido.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Franciszek Warmiński trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Mikaido per la dreta va donar com a resultat un gol de Giacomo Kostner al minut 85 que reduïa la distància a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Franciszek Warmiński va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 56 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Aymeric Barrault va estar a punt de marcar al minut 90 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Oli FK

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Oli eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 16, Mădălin Petri va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Bartek Sikorski quedar desmarcat i marcar per a Oli al minut 30. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Tor Gustav Ødegaard va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): En Răzvan Vicovan va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tor Gustav Ødegaard la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 4 al marcador.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Oli augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bartek Sikorski es rifés el porter i marqués el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Mădălin Petri de Oli va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.