Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734650824

Liga 734650824 Información oficial sobre el partido 734650824 en Hattrick

08.06.2024 18:30:00

Fc Dumesti AS Alineación oficial del equipo 'Fc Dumesti AS' en el partido 5 - 3 Viejo Pepe LE Alineación oficial del equipo 'Viejo Pepe LE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Fc Dumesti AS Alineación oficial del equipo 'Fc Dumesti AS' en el partido 7 - 0 Viejo Pepe LE Alineación oficial del equipo 'Viejo Pepe LE' en el partido
Tiene mala suerte 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Dumesti AS

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Thomas Robatsch va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Dumesti.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Walter Ferro de Dumesti va demostrar les seves habilitats al minut 61 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 del partit, el jugador Sinésio Cabral Dias Jr. de Dumesti va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Guiu Pomés ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dumesti es posava per davant 4 a 3.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Dumesti va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jona Blasser des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Walter Ferro del Dumesti ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 佳大 (Yoshihiro) 仲間 (Nakama) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Viejo Pepe LE

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Filippo Moro va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 34 de joc. Pablo Fraga es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 37 en Rodolfo Rodríguez va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Luis Pandikian podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Viejo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Aquiles Arrascaeta va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.