Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734645274

Liga 734645274 Información oficial sobre el partido 734645274 en Hattrick

01.06.2024 18:30:00

Super Caleuche Alineación oficial del equipo 'Super Caleuche' en el partido 6 - 1 Dongmyeong-ri FC Alineación oficial del equipo 'Dongmyeong-ri FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Super Caleuche Alineación oficial del equipo 'Super Caleuche' en el partido 2 - 0 Dongmyeong-ri FC Alineación oficial del equipo 'Dongmyeong-ri FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Caleuche

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Caleuche van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en José Soto.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Julio César Álvarez va donar a Caleuche un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Caleuche va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sergi Farré des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Caleuche va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Michael Ritter progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Joachim Zawisza estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. José Soto va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 1 al minut 43.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Caleuche a 6 - 1. Agustin Noalart va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Soto va intentar anar-se'n per velocitat al minut 40 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Agustin Noalart gairebé va marcar per a Caleuche des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Michael Ritter de Caleuche va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Joachim Zawisza, el jugador de Caleuche va ser expulsat al minut 75.

Dongmyeong-ri FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Dongmyeong-ri prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Felicien Obtebeke.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el Dongmyeong-ri va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Antonis Pavlatos s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Peeter Anier va fer una magnífica centrada, però la rematada de Albert Lutek va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 44 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Shin Hong amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aku Hulkkonen de Dongmyeong-ri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peeter Anier de Dongmyeong-ri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.