Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734639953

Liga 734639953 Información oficial sobre el partido 734639953 en Hattrick

31.08.2024 18:30:00

Sandland FK Alineación oficial del equipo 'Sandland FK' en el partido 1 - 1 Sokoły Ksawerów Alineación oficial del equipo 'Sokoły Ksawerów' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sandland FK Alineación oficial del equipo 'Sandland FK' en el partido 2 - 1 Sokoły Ksawerów Alineación oficial del equipo 'Sokoły Ksawerów' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sandland FK

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, Sandland aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Julio Salazeta va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sandland, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Julio Salazeta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Sandland va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Samuel Washington en un 1 contra 1 amb el porter Robert Łakatosz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 73 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En John Aalberg va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Sandland per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Samuel Washington va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matteo Ericsson.

Sokoły Ksawerów

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Passats 38 minuts de partit, Ksawerów es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Matías Del Mazo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Ksawerów va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Ricardo Arenal va quedar-se sol davant el porter Edgar Martins, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ivan Rušin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gavrilo Milojević es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Ksawerów van sortir al contraatac al minut 74, però Ricardo Arenal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Simo Rantajärvi va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 76. En Sylvain Guichard va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.