Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734639507

Liga 734639507 Información oficial sobre el partido 734639507 en Hattrick

01.06.2024 18:30:00

Atletico Arges HTA Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges HTA' en el partido 3 - 3 Rayo Villaverde Alineación oficial del equipo 'Rayo Villaverde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Arges HTA Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges HTA' en el partido 2 - 1 Rayo Villaverde Alineación oficial del equipo 'Rayo Villaverde' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Arges HTA

Goles Goles

  • 113 Minuto 10 (Gol por la derecha): Després de 10 minuts de partit, Aleksandar Antić igualava per Atletico en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Paul Balotă va donar a Atletico un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 106 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 85 minuts, Alexandru Burloi va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Doru-Florin Dumitrescu.

Rayo Villaverde

Goles Goles

  • 107 Minuto 8 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Manolo Ferra de la Mola! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 79 minuts Rino Ruà va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Villaverde van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Rino Ruà.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Ricardo Gámez va estar a punt de posar per davant a Villaverde amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aurelian Becheru va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ðorđe Pjanović de Villaverde amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.