Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734639346

Liga 734639346 Información oficial sobre el partido 734639346 en Hattrick

15.06.2024 18:30:00

The Werewolves Alineación oficial del equipo 'The Werewolves' en el partido 2 - 0 The Joke About Hilary Spite Alineación oficial del equipo 'The Joke About Hilary Spite' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Werewolves Alineación oficial del equipo 'The Werewolves' en el partido 1 - 1 The Joke About Hilary Spite Alineación oficial del equipo 'The Joke About Hilary Spite' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Werewolves

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Matti Kyhlbratt va marcar al minut 28 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Traycho Stanimirov de WW va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El WW ho intentava per la dreta per mitjà de Thorkil Haahr, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Traycho Stanimirov va rematar alt.

The Joke About Hilary Spite

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Tommy Redwine va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Oliver Goller es va comportar com un juvenil al minut 64 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tommy Redwine quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Hilary creava perill des de la dreta al minut 72, però en Alfonso Tricase, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a James Beesley desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jeremy Porch de Hilary la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.