Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734638556

Liga 734638556 Información oficial sobre el partido 734638556 en Hattrick

01.06.2024 18:30:00

Den Haag Connection Alineación oficial del equipo 'Den Haag Connection' en el partido 7 - 0 Es_lo_que_hay Alineación oficial del equipo 'Es_lo_que_hay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Den Haag Connection Alineación oficial del equipo 'Den Haag Connection' en el partido 2 - 0 Es_lo_que_hay Alineación oficial del equipo 'Es_lo_que_hay' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Den Haag Connection

Goles Goles

  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): Lasse Halkjelsvik va donar a Connection un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Connection va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Carlos Blázquez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Juan Carlos Blázquez de Connection va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lasse Halkjelsvik va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Connection va obtenir un penal al minut 71, que va llançar a la perfecció Lasse Halkjelsvik. 5 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Connection van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Misha Laamo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Connection va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dorian Geerders va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lluís Climent va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Es_lo_que_hay

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Diego Fernando Kirpatrick van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Evert-Jan Bisschoff a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Corentin Laval de Es_lo_que_hay es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Corentin Laval es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.