Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734635993

Liga 734635993 Información oficial sobre el partido 734635993 en Hattrick

22.06.2024 18:30:00

1Bigo F. C. Alineación oficial del equipo '1Bigo F. C.' en el partido 2 - 3 CLUB REGATAS CORRIENTES Alineación oficial del equipo 'CLUB REGATAS CORRIENTES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1Bigo F. C. Alineación oficial del equipo '1Bigo F. C.' en el partido 2 - 2 CLUB REGATAS CORRIENTES Alineación oficial del equipo 'CLUB REGATAS CORRIENTES' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 27,9 % 44,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1Bigo F. C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65, Henrique Gabriel Piloto va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 3.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Paulo Gil Sá Mendes es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): 1Bigo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Inocêncio Cardoso va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Paulo Gil Sá Mendes va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Henrique Gabriel Piloto de 1Bigo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Américo Pereira Leite de 1Bigo es va guanyar la targeta groga merescudament.

CLUB REGATAS CORRIENTES

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Peter Aichholzer de CORRIENTES va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Stefan Dobrev va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de CORRIENTES i marcant el 0 - 2.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, un xut de Arnon Dalumi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stefan Dobrev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Teemu Haapaniemi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CORRIENTES va quedar sense poder incrementar el seu marcador.