Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734631164

Liga 734631164 Información oficial sobre el partido 734631164 en Hattrick

01.06.2024 18:30:00

AZ Weimar II Alineación oficial del equipo 'AZ Weimar II' en el partido 4 - 2 Cadena de Bloques F.C. Alineación oficial del equipo 'Cadena de Bloques F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AZ Weimar II Alineación oficial del equipo 'AZ Weimar II' en el partido 2 - 0 Cadena de Bloques F.C. Alineación oficial del equipo 'Cadena de Bloques F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AZ Weimar II

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Remco Gladis, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Weimar se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Weimar va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nicolae-Radu Petrache, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Weimar va aconseguir el 3 - 0 quan Nicolae-Radu Petrache va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Weimar al minut 41, que va llançar ajustat al pal en Fabian Mila. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Tranquillo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Samuele Speranza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Cadena de Bloques F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors de Bloques no defallien en cap moment. Producte d'això, en Raúl Canela va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 1.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Bloques va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Sergey Galchuk va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Bloques va estar a punt d'empatar al 19 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Laurent Milingen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Sergey Galchuk va encarar al porter al 31, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.