Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734622271

Liga 734622271 Información oficial sobre el partido 734622271 en Hattrick

22.06.2024 18:30:00

De dappere dodo's Alineación oficial del equipo 'De dappere dodo's' en el partido 2 - 4 Mario Magnotta F.C. Alineación oficial del equipo 'Mario Magnotta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De dappere dodo's Alineación oficial del equipo 'De dappere dodo's' en el partido 3 - 0 Mario Magnotta F.C. Alineación oficial del equipo 'Mario Magnotta F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De dappere dodo's

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el dappere va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Yussef Kiunjuri aconseguint el 1 - 0.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Esmaeil Lorestani va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Mandela va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): dappere va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Periklész Oláh ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Mário Figo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mattijs Spijker de dappere va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Mattijs Spijker va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 77 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Mário Figo de dappere va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ignacio Mandela al minut 79 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Ignacio Mandela de dappere va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mario Magnotta F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 66 minuts de joc, Dwight van Breukhoven, corrent com un esperitat, superà primer Periklész Oláh per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Massimo Cilli que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Magnotta.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Magnotta augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ibrahima Bonang es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Flavio Ferretto va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Anselmo Gotta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Rosa António Pereira va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Magnotta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Arnaldo La Torre, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Jędrzej Janiszewski va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Manuel Rosa António Pereira va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Magnotta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Massimo Cilli va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francesco Ghinassi de Magnotta es va guanyar la targeta groga merescudament.